Lees hier enkele ontroerende getuigenissen over onze bidden en vasten week van begin 2020

Getuigenissen bidden en vasten 1-5 januari 2020

De eerste week van januari hebben we een bidden en vasten week gehad. Zo zijn we het jaar goed begonnen met God. We mochten tijd van gebed hebben, aanbidding, onderwijs, stilte momenten en ontmoetingen met elkaar. Een plek waar we genezing mochten ontvangen en bevrijding.  Het was opbouwend en bemoedigend om te zien dat Jezus nog steeds dezelfde is. Hij die voor ons wil zorgen in tijden van verdriet maar ook in tijden van blijdschap. Hij die ons gered heeft van de dood en ons eeuwig leven geeft. Niet omdat we het verdiend hebben maar omdat Hij zo goed, trouw en liefdevol is. We mogen vanuit Zijn genade leven en werken. We hebben prachtige getuigenissen gehoord o.a. van Reinier en Aalt. Je kunt ze hieronder lezen.

Getuigenis van Reinier

“Vasten en bidden zijn belangrijke zaken in mijn leven en dat samen met anderen te doen geeft extra kracht. De Heilige Geest krijgt meer ruimte om te openbaren. Deze keer echt een doorbraak ervaren en losgekomen van een druk of een juk die mij weerhield om in de vrijheid te functioneren en te wandelen. Volkomen overgave is een keuze maar de beleving van de vrijheid die ik nu mag ervaren is genade maar ook de vrucht van het samen bidden en vasten”

Getuigenis van Aalt

“Er werd mij verteld dat er een bidden en vasten aankwam. Ik was dan ook erg blij en met verwachting leefde ik er naar toe. In het verleden al een paar keer eerder bidden en vasten gedaan bij Herman Boon toen 10 dagen, iets langer dan de keer die eraan kwam. We zouden 5 dagen gaan bidden en vasten.

Het moment dat de dag kwam, had ik zin om te beginnen, gewoon alles laten voor wat het was en God zoeken met heel je hart en alles wat in je is. Toch ervoer ik een bepaalde bedekking.. ik had een verlangen om de HEER te ontmoeten en van Hem te leren. Ik stapte dan ook met het geloof wat ik had Zijn Aanwezigheid binnen en begon te zoeken, te bidden en te kloppen. Gaande weg.. werd ik gesterkt, maar toch nog niet waar ik naar verlangde. Die nacht erop kon ik nauwelijks slapen.. ik had een paar uurtjes geslapen werd wakker en dacht HEER ik wil U zien, ik moet meer van U hebben, dus begon ik te bidden en ook in tongentaal. Ik merkte al snel dat ik opgebouwd werd in mn geest en hongerde naar Jezus meer dan de dag ervoor. De Heilige Geest nam mn geloof en maakte het meer..er kwam meer verwachting om Jezus te ontmoeten, dit resulteerde dat mn aanbidding met Hem die volgende dag een stuk dieper ging, maar ook de gesprekken met andere broers en zussen werden sterker. Je merkte dat ze ook begonnen te groeien. Dit is eigenlijk alle dagen door gegaan ook dmv goed onderwijs en tijd van het bedienen van mensen, dat het die bedekking meer en meer heeft weggenomen.. helaas waren die 5 dagen eigenlijk tekort..maar God gaat met ons mee. Het enige wat Hii vraagt is om Hem te blijven volgen en onze eerste liefde te bewaren ook voor de dagen erna. Het is voor mij een vruchtbare en dus gezegende tijd geweest en ik zou zeggen JIJ die dit leest. Blijf niet langer zitten, maar sta op en laat je verfrissen en opbouwen door de HEER. Hij is zeer goed en zeer te prijzen. Proeft en zie dat de HEER goed is. Ik zie jou…volgende keer!?”

Meer berichten?

Overzicht