Kort verslag van de Goede Genade dienst van 25 oktober

Verslag dienst 25 oktober 2019

Vrijdag 25 oktober hadden we onze tweede dienst van het seizoen. We mochten genieten van pure oprechte aanbidding samen met elkaar. Gods aanwezigheid was voelbaar, tastbaar. Zo kostbaar om samen God groot te maken om wie Hij is en wat Hij voor ons heeft gedaan en nog steeds doet.

Matthe Vos nam ons mee in het verhaal van David en Salomo. David die op zijn sterfbed belangrijke woorden aan Salomo meegeeft. Salomo luistert naar zijn woorden en hij deed wat zijn vader David hem had geleerd. God dienen en gehoorzamen. Betekent dat Salomo alles goed deed, was hij perfect Absoluut niet, maar zowel Salomo als David wisten 1 ding: we hebben een God nodig die ons leidt, vergeeft en aanmoedigt.

Zo kunnen we onszelf ook voelen: imperfect, misschien wel waardeloos, vol schuldgevoel maar Jezus is juist gekomen om ons liefdevol te vergeven, aan te moedigen en ons te redden van schuld en zonde.

8 november is er in de bloemstraat een inloopdienst. Wees welkom wanneer je gebed wilt ontvangen of misschien wel samen met ons voor iemands anders nood of situatie wil bidden. Ook welkom voor een kop koffie en een luisterend oor.

Zegengroet

Het team van Goede Genade

John opent de dienst
Samen bidden en zingen om God groot te maken

Meer berichten?

Overzicht